יום רביעי, 9 במרץ 2016

פאי פקאן

לבצק: 

  • 2 כוסות קמח שקדים
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • ביצה טרופה

למילוי:
  • 2 כוסות אגוזי פקאן
  • ½1 כפיות קינמון
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • ½ כפית אגוז מוסקט
  • 12 תמרים מצויים (יש לחלוץ את הגלעינים ולהשרות את התמרים במים במשך 4-1 שעות)
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • ¼ כוס חלב
הוראות הכנה:
לבצק:
1. הכניסו למעבד מזון קמח שקדים, ביצה ושמן קוקוס וערבלו עד לקבלת בצק במרקם אחיד. 
2. חממו את התנור לחום של 190 מעלות.
3. הכניסו את הבצק לתבנית פאי עגולה בקוטר של 24 ס"מ ושטחו אותו על גבי התבנית. 
4. אפו את הבצק במשך 12-10 דקות.
למילוי:
1. הכניסו למעבד מזון אגוזי פקאן, קינמון, תמצית וניל ואגוז מוסקט, ערבלו עד לקבלת תערובת במרקם אחיד, ולאחר מכן הוסיפו תמרים, שמן קוקוס וחלב וערבלו היטב עד להתמזגות הרכיבים יחד.
2. צקו את התערובת על בצק הפאי באופן אחיד. תוכלו לקשט את הפאי באמצעות אגוזי פקאן, במידה ותהיו מעוניינים בכך.
3. הניחו את הפאי במקרר למשך 30 דקות והגישו. תוכלו לאחסן את השאריות במקרר במשך שבוע.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה