להשרות את פילה הדניס במרינדה של שמן זית , שן שום כתושה , מלח גס וקוסברה
לפחות שעתיים
אופן ההכנה
לטגן כל פילה במחבת צליה שתי דקות מכל צד. קודם על הצד של העור.
להעביר לתבנית עם נייר כסף
לחתוך פלחי לימון ולפזר מעל הפילטים (לטבול את הלימונים שבשמן זית , פלפל שחור , מלח ושן שום כתושה , לפזר מעל הפילה )
לחמם תנור ל- 200 מעלות
להכניס ל- 30 דקות עד 40 דקות עם תבנית מכוסה
הכנת הרוטב מעל
לשים בשמן חם , שן שום כתושה , דבש , טריאקי , פטריות טריות חתוכות , כשהן מפרישות נוזלים לשפוך קצת שמנת מתוקה ולתת לנוזלים להתאדה
כשמוכן לשפוך על הפילה ולהגיש
לפחות שעתיים
אופן ההכנה
לטגן כל פילה במחבת צליה שתי דקות מכל צד. קודם על הצד של העור.
להעביר לתבנית עם נייר כסף
לחתוך פלחי לימון ולפזר מעל הפילטים (לטבול את הלימונים שבשמן זית , פלפל שחור , מלח ושן שום כתושה , לפזר מעל הפילה )
לחמם תנור ל- 200 מעלות
להכניס ל- 30 דקות עד 40 דקות עם תבנית מכוסה
הכנת הרוטב מעל
לשים בשמן חם , שן שום כתושה , דבש , טריאקי , פטריות טריות חתוכות , כשהן מפרישות נוזלים לשפוך קצת שמנת מתוקה ולתת לנוזלים להתאדה
כשמוכן לשפוך על הפילה ולהגיש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה