- הבלילה
- קמח לבן - 2 » כוסות - סה"כ (310 גרם)
- אבקת אפיה - שקית (10 גרם)
- מי סודה - 1½ » כוסות - סה"כ (360 מ"ל)
- ביצה - Large
- מלח - כפית שטוחה
- כורכום - 1/2 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
- פפריקה - כפית שטוחה
- מיץ לימון - יחידה (30 מ"ל), מיץ מלימון אחד.
- השמן לטיגון
- שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל), כמות מוערכת (ראו מידע נוסף).
יום שני, 8 ביוני 2015
בלילה לחטיפי עוף
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה