יום שני, 8 ביוני 2015

לביבות גבינה ובצל

לביבות בצל וגבינות מטוגנות




25 מנות/יחידות.
1. חותכים את הבצלים לרצועות דקות, מטגנים במחבת עם שמן הזית עד ריכוך והזהבה קלה ומצננים.
2. בקערה טורפים ביצים ומוסיפים את הגבינות, פירורי הלחם והתבלינים, ומערבבים.
3. מוסיפים את הבצל המטוגן לקערה ומערבבים.
4. מחממים שמן במחבת (את השמן להוסיף בהדרגה תוך כדי הטיגון).
5. מניחים כף מהבלילה במחבת ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
6. מוציאים ומניחים בצלחת עם נייר סופג לספיגת השמן.
7. הרי לכם לביבות בצל משגעות לחג - בתיאבון (:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה