המצרכים לקרם –
3 כוסות חלב
תוכן של מקל וניל.
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
6 כפות קורנפלור
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
6 כפות קורנפלור
120 ג"ר חמאה
אבקת סוכר
בצק עלים חמאה ( או עלים מוכנים)
אופן ההכנה-
לחמם בסיר כבד מנירוסטה 2 כוסות חלב ווניל.
בקערה אחרת לערבב קורנפלור, כוס חלב וסוכר. בכלי אחר לטרוף היטב ביצים ולאחד תערובת הביצים לתערובת הקורנפלור.
לעבוד עם מקצף ידני – להקציף היטב את התערובת ללא גושים.
לקחת מעט מהחלב החם ולהוסיף לתערובת (להשוואת טמפרטורה),
לעבוד עם מקצף ידני – להקציף היטב את התערובת ללא גושים.
לקחת מעט מהחלב החם ולהוסיף לתערובת (להשוואת טמפרטורה),
להוסיף את כל התערובת לחלב בסיר ולהמשיך לטרוף כל הזמן על אש נמוכה כדי שלא יווצרו גושים,
עד להסמכת התערובת לדרגה של קרם, בערך 10 דקות.
לקרר את הקרם. במערבל להקציף היטב את החמאה, להוסיף את הקרם כף אחר כף בהדרגה,
לקרר את הקרם. במערבל להקציף היטב את החמאה, להוסיף את הקרם כף אחר כף בהדרגה,
להקציף עוד כמה דקות עד לקבלת קרם אוורירי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה