יום שני, 23 במאי 2016

בראווניז חומיות

  • 220 גרם שוקולד מריר איכותי או שילוב של מריר וחלב
  • 150 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 1/4 כוס קקאו
  • 3/4 כוס קמח
  • 3 ביצים
  1. ממיסים את החמאה יחד עם השוקולד המריר בקערה גדולה. ניתן להמיס במיקרו בגלים קצרים של 10-15 שניות או בבן-מארי.
  2. מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
  3. מוסיפים את הקמח ואת אבקת הקקאו ומערבבים עד לתערובת חלקה ואחידה.
  4. מפזרים מעל התערובת את אגוזי המלך בתפזורת אחידה.
  5. אופים בחום של 170 מעלות כ- 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מניחים לבראוניז להצטנן להחלוטין לפני שפורסים.
  6. פורסים לריבועים שמנמנים מגישים. בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה