skip to main |
skip to sidebar
בראווניז חומיות
- 220 גרם שוקולד מריר איכותי או שילוב של מריר וחלב
- 150 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
- 1/4 כפית מלח
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
- 1/4 כוס קקאו
- 3/4 כוס קמח
- 3 ביצים
- ממיסים את החמאה יחד עם השוקולד המריר בקערה גדולה. ניתן להמיס במיקרו בגלים קצרים של 10-15 שניות או בבן-מארי.
- מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח ואת אבקת הקקאו ומערבבים עד לתערובת חלקה ואחידה.
- מפזרים מעל התערובת את אגוזי המלך בתפזורת אחידה.
- אופים בחום של 170 מעלות כ- 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מניחים לבראוניז להצטנן להחלוטין לפני שפורסים.
- פורסים לריבועים שמנמנים מגישים. בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה