כוס וחצי גרגירי חומוס מבושלים ומוכנים
חופן זיתי קלמטה
3 עגבניות מיובשות
1/2 בצל סגול
כ-1/4 צרור כוסברה
כ1/4 צרור פטרוזיליה
פלפל חריף (אופציונלי)
לתיבול: חצי לימון, כף שמן זית, פלפל שחור ומלח
אופן ההכנה:
פורסים את זיתי הקלמטה לחצי ופורסים את העגבניות המיובשות. פורסים את הבצל הסגול לרצועות דקות, קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה גס. מוסיפים לקערה את כל החומרים (מלח לפי הטעם האישי, למי שאוהב, ניתן להוסיף עוד לימון) ומערבבים. מגישים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה