יום שבת, 21 באוגוסט 2021

עוגת כדורי שוקולד

 תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

400 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר רגילים או בטעם שוקולד (*לרגישים לגלוטן: ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)

מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ”ל)

100 גרם שוקולד מריר

לציפוי:

חצי מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (125 מ”ל)

100 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

-טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים לפירורים (דקים או גסים).

-מניחים בקערה את קוביות השוקולד המריר (100 גרם) והשמנת המתוקה (מיכל) וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

-מוסיפים לקערה את פירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב עד שכל הפירורים מכוסים בצורה אחידה בתערובת השוקולד.

-יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ומהדקים היטב לתחתית.

-מכניסים למקפיא עד להכנת הציפוי.

מכינים את הציפוי:

-מניחים בקערה קוביות השוקולד מריר (100 גרם) ושמנת המתוקה (חצי מיכל) וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

-יוצקים על העוגה בצורה אחידה.

*שומרים את העוגה במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה