יום רביעי, 11 ביוני 2014

טירימיסו לניסיון

עוגת טירמיסו ללא אפייה

דירוג הגולשים
עוגת טירמיסו ללא אפייה/>
0
מצרכים
1 חבילת בישקוטים (300 גרם)
1 כוס קפה חזק (200 מ"ל)
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים 
6 כפות ליקר שוקולד או ברנדי

לקרם:
1 שמנת מתוקה להקצפה (38%)
250 גרם גבינת מסקרפונה
1½ כוסות חלב
1 אינסטנט פודינג בטעם קפה

לציפוי:
אבקת קקאו 
אופן ההכנה
1. בקערה רחבה שמים כוס קפה חזק, סוכר ומים ומערבבים היטב להמסה מלאה של סוכר. מוסיפים את ליקר השוקולד או את הברנדי.

2. טובלים מחצית מן הבישקוטים ומסדרים בתחתית של תבנית מלבנית בגודל 20X30 ס"מ.

3. מקציפים את השמנת המתוקה עם חלב, גבינת מסקרפונה ופודינג אינסטנט בטעם קפה עד שמתקבל קרם יציב ואוורירי. (בהתחלה מומלץ לעבוד במהירות נמוכה של המיקסר עד לאיחוד החומרים ולהמשיך את ההקצפה במהירות גבוהה).

4. מורחים חצי מהקרם על הבישקוטים שבתבנית.

5. טובלים את הבישקוטים הנותרים בקפה ומסדרים על הקרם שבתבנית.

6. מורחים מעל את הקרם הנותר ומפזרים מעל אבקת קקאו דרך מסננת.

7. לפני ההגשה מצננים במקרר למשך מספר שעות, מומלץ למשך הלילה. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה