מתכונים מכל הלב
6 פרוסות חזה עוף חתוך לקוביות או לרצועות
6 פרוסות חזה עוף חתוך לקוביות או לרצועות
מרינדה לעוף:
4 כפות שמן זית
1 כף דבש "יד מרדכי"
2 כפות סויה
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
1 חבילת שעועית ירוקה קפואה
5 שיני שום קצוצות
2 וחצי כפות סויה
2 כפות שמן זית (לטיגון)
מעט צ`ילי חריף
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
נתחיל בהכנת המרינדה,
בכוס שימו את כל המרכיבים וערבבו אותם הייטב
טיפ: אני תמיד שופכת על הכף את
השמן ואז כשאני רוצה לשים את הדבש הוא פשוט מחליק לתוך הכוס מבלי שאצטרך לגרד את
הכפית
סיר נשים את שמן
הזית ונחמם אותו, נכניס בפנים את השעועית ונקפיץ אותה מעט, נכניס את השום הקצוץ,
רוטב הסויה, צ`ילי, מלח ופלפל ונקפיץ הכל יחד עד שהשעועית מתרככת ומוכנה
לאחר שהיא מוכנה יש
להעביר אותה לכלי אחר יחד עם כל הרוטב שהצטבר מלמטה!!
אחרי שסיימנו עם השעועית
הירוקה נחזור לחזה העוף. אחרי שספג את כל הטעמים של הדבש, סויה, שום ועוד הוא מוכן
לצליה על הפלנצ`ה.
אני מחממת את מחבת
הפלנצ`ה בלי לשים שמן, לאחר שהמחבת התחממה אני צולה עליה את קוביות חזה העוף.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה