יום שלישי, 9 ביולי 2019

מסקרפטנה פירות

לקצפת מסקרפונה:


250 גרם גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר


1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה


3 כפות גדושות אבקת סוכר


1 כפית תמצית וניל


לסלט פירות:


שילוב של פירות עונתיים שאוהבים לבחירתכם, חתוכים לקוביות קטנות:


הפעם הלכתי על שילוב של קיווי, מלון, ענבים ירוקים, נקטרינות ואננס


אופציונלי:


נשיקות מרנג שבורות גס


הכנה:


מכניסים לקערת המיקסר את גבינת המסקרפונה, הווניל ואבקת הסוכר ומקציפים על מהירות נמוכה, מגבירים באיטיות למהירות בינונית ומוסיפים את השמנת המתוקה.


עברו לתצוגת גלריה

צילום: תומר אפלבאום

עברו לתצוגת גלריה

צילום: תומר אפלבאום

מגבירים למהירות גבוהה ומקציפים עד לקבלת קצפת עשירה ויציבה.


עברו לתצוגת גלריה

צילום: תומר אפלבאום

שוברים גס את נשיקות המרנג ומניחים בתחתית הכוסות/צלחת ההגשה.


עברו לתצוגת גלריה

צילום: תומר אפלבאום

עברו לתצוגת גלריה

צילום: תומר אפלבאום

מעל שברי המרנג מניחים תלולית יפה של קצפת מסקרפונה ומסיימים בשכבה של סלט פירות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה