לקצפת מסקרפונה:
250 גרם גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
3 כפות גדושות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
לסלט פירות:
שילוב של פירות עונתיים שאוהבים לבחירתכם, חתוכים לקוביות קטנות:
הפעם הלכתי על שילוב של קיווי, מלון, ענבים ירוקים, נקטרינות ואננס
אופציונלי:
נשיקות מרנג שבורות גס
הכנה:
מכניסים לקערת המיקסר את גבינת המסקרפונה, הווניל ואבקת הסוכר ומקציפים על מהירות נמוכה, מגבירים באיטיות למהירות בינונית ומוסיפים את השמנת המתוקה.
עברו לתצוגת גלריה
צילום: תומר אפלבאום
עברו לתצוגת גלריה
צילום: תומר אפלבאום
מגבירים למהירות גבוהה ומקציפים עד לקבלת קצפת עשירה ויציבה.
עברו לתצוגת גלריה
צילום: תומר אפלבאום
שוברים גס את נשיקות המרנג ומניחים בתחתית הכוסות/צלחת ההגשה.
עברו לתצוגת גלריה
צילום: תומר אפלבאום
עברו לתצוגת גלריה
צילום: תומר אפלבאום
מעל שברי המרנג מניחים תלולית יפה של קצפת מסקרפונה ומסיימים בשכבה של סלט פירות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה