יום שבת, 14 בספטמבר 2019

עוגה קרה

(תבנית מספר 24 עגולה)


לתחתית


1 שרוול פתי בר שוקו


2 כוסות חד פעמי( שתייה קרה) שוקו קנוי


רבע כוס קקאו


100 גרם שוקולד מריר


רבע כוס סוכר


50 גרם חמאה


לקצפת הלבנה


1 כוס חלב


4 כפות פודינג וניל


1 שמנת מתוקה


כף גבינה לבנה גדושה


100 גרם שוקולד לבן.


לקצפת החומה


1 שמנת מתוקה


1 כוס חלב


2 כפות קקאו


50 גרם שוקולד מריר


50 גרם שוקולד חלב


לגנאש


50 גרם שוקולד חלב


50 גרם שוקולד מריר


1 כוס שוקו


2 כפות קקאו


50 גרם חמאה


אופן ההכנה

1
לקחת תבנית עגולה מספר 24..לשמן במעט חמאה ולהניח בצד..

2
לשבור שרוול פתי בר לחתיכות גסות קטנות לא לטחון אל תוך קערה ולהניח בצד..

3
ואת מצרכי התחתית להכניס לסיר על הגז ולערבב עד שנהייה תערובת חלקה ואז לשפוך על קערת הפתי בר לערבב ולשטח על התבנית עם ידיים מעט רטובות בצורה אחידה ולהכניס למקפיא..

4
לבינתיים נכין את הקצפת הלבנה ונכניס לתוך קערת מיקסר שמנת מתוקה, חלב ,ופודינג, ולאחר מכן את הגבינה והשוקולד הלבן ( לשבור בקערית קטנה ובפולסים קצרים מספיק פעמיים להמיס ולערבב) לקצפת סמיכה טיפה קשה ואז למרוח מעל הפתי בר ליישר ולהכניס למקפיא ל10 דקות..

5
לבינתיים נכין תקצפת השוקולד נשים בקערת מיקסר חלב, פודינג ושמנת מתוקה. .

6
)בתוך קערית קטנה לשבור את השוקולד לשים בפולסים של 30 שניות מספיק פעמיים לערבב לתערובת חלקה) להוסיף תקקאו לערבב ואז לההוסיף לקצפת והקציף עד שנבלע..

7
לשפוך על ההקצפת הלהנה ליישר ולהכניס למקפיא לעוד 10 דקות..

8
ונכין את הגנאש הכל להשים בסיר על הגז לערבב עד לסמיכות ולשפוך על הקצפת החומה ליישר ..ולהשאיר במקפיא עד למחרת..


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה