יום שבת, 19 באוקטובר 2019

פנקייק מלוח

בלילת פנקייקים מלוחים

המרכיבים (ל-20 פנקייקס בגודל בינוני):
1 כוס קמח רגיל (אפשר להמיר לקמח מלא)
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס חלב
ביצה טרופה
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה:
1.מערבבים את כל חומרי הבלילה יחד (מומלץ בעזרת מטרפה) ליצירת תערובת ללא גושים.
השתמשו למתכון בלילת פנקייק עם המתכונים הבאים:

ארבע אפשרויות לפנקייקס מלוחים. אתם מוזמנים להתפרע ולהמציא בעצמכם עוד תוספות (סטיילינג: דיאנה לינדר)

|

צילום: דניה ויינר, מתכוניישן

פנקייק מנגולד וגבינה גרוזינית

ניתן למצוא גבינה גרוזינית בשוקי אוכל. אפשר להחליף עם קשקבל או כל גבינה קשה אחרת.
המרכיבים (ל-20 פנקייקס):
2 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
צרור עלי מנגולד שטופים וקצצוצים (כולל הגבעול)
1/2 כוס גבינה גרוזינית מגורדת
בלילת פנקייקים מלוחים (ראו מתכון למעלה)
לטיגון:
1 כפית חמאה
אופן ההכנה:
1.מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים, מוסיפים את עלי המנגולד ומטגנים עד שהעלים מאבדים מנפחם והגבעולים מעט רכים.
2.מעבירים את התערובת אל בלילת הפנקייק, ומערבבים היטב.
3.משמנים מחבת טפלון בחמאה. מניחים 2 כפות מהבלילה לכל פנקייק. מבשלים כ 2 דקות, הופכים וממתינים עוד 2 דקות.
מגישים חם עם יוגורט עזים מתובל בשמן זית ומעט מיץ לימון.

פנקייק תירס וכוסברה

המרכיבים (ל-20 פנקייקס):
2 כוסות גרגירי תירס, טרי או קפוא ומופשר
צרור עלי כוסברה קצוצים
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
בלילת פנקייקים מלוחים (ראו מתכון למעלה)
לטיגון:
1 כפית חמאה
אופן ההכנה:
1.מערבבים את כל החומרים עם הבלילה.
2.משמנים מחבת טפלון בחמאה. מניחים 2 כפות מהבלילה לכל פנקייק. מבשלים כ-2 דקות, הופכים וממתינים עוד 2 דקות.
מגישים חם עם ממרח אבוקדו מתובל בלימון, שמן זית מלח ופלפל.

פנקייק פלפלים קלויים, זיתים ופטה

המרכיבים (ל-20 פנקייקס):
4 פלפלים אדומים בגודל בינוני
1/2 כוס זיתי קלמטה
100 גרם גבינת פטה מפוררת
בלילת פנקייקים מלוחים (ראו מתכון למעלה)
לטיגון:
1 כפית חמאה
אופן ההכנה:
1.מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים את הפלפלים בשלמותם.
2.אופים בתנור עד שקליפת הפלפלים נשרפת. מומלץ להפוך מידי פעם. מוצאים את הפלפלים ומיד מעבירים לשקית ניילון. סוגרים את השקית ונותנים לפלפלים להתקרר.
3.מקלפים את הקליפה, מסירים את הגרעינים וקוצצים.
4.מערבבים את הפלפלים עם שאר החומרים ובלילת הפנקייק, מערבבים היטב.
5.משמנים מחבת טפלון בחמאה. מניחים 2 כפות מהבלילה לכל פנקייק. מבשלים כ-2 דקות, הופכים וממתינים עוד 2 דקות.
מגישים חם עם שמנת חמוצה.

פנקייק סלק וגבינת עיזים קשה

המרכיבים (ל-20 פנקייקס):
סלקים טריים בגודל קטן מגורדים דק
צרור עלי נענע קצוצים
1/2 כוס גבינת עזים קשה ומפוררת
בלילת פנקייקים מלוחים (ראו מתכון למעלה)
לטיגון:
1 כפית חמאה
אופן ההכנה:
1.מערבבים את כל החומרים עם הבלילה.
2.משמנים מחבת טפלון בחמאה. מניחים 2 כפות מהבלילה לכל פנקייק. מבשלים כ-2 דקות, הופכים וממתינים עוד דקה.
מגישים חם עם יוגורט מתובל בשמן זית ומעט מיץ לימון או שמנת חמוצה.
בקרו בבלוג של דניה ודיאנה - מתכוניישן

>> בורקס בשר, חצילים וצנוברים של אבי לוי

>> אפויות ועסיסיות: קציצות בקר בריאות

מה דעתך?

16
פצצה


 

10
נראה טוב


 

3
בסדר


3
לא משהו


 

4
דוחה


עוד כתבות שיעניינו אותך


רץ ברשתכאבי ברכיים- כל מה שצריך לדעת על הטיפול החדשני בכאבים שהפכו למגפהחיים טובים – בלי כאבים!


רץ ברשתלא פינצטה ולא לייזר - זו הטכנולוגיה היעילה ביותר להסרת שיער פניםRound Table


3 דרכים מושלמות למלא את החמודים האלה


רץ ברשתמחדש ביטוח רכב? היכנס להצעה מפתיעה במיוחדהפניקס smart


קשה לעכל אבל דורון מירן עבד על כולנו


נעצר הזוג שפיתה ורצח גברים מרחבי אירופה


0 תגובות ב-0 דיונים

רץ ברשתכמה דקות של טיפול יומי: המכשיר החדשני שמטפל בכאבי מפרקים ושריריםבית ללא כאבים !


רץ ברשתסובלים מבעיות נשימה? תוכלו להיעזר בשיקום נשימתי פרטניZap doctors


רץ ברשתבאר שבע מציגה: 180 אלף ₪ למשרד, כ-2000 ₪ שכירותReal Invest השקעות


הכי מושלמות כשהן טריות: מתכון ללחמניות פרעצל


חתך לאשתו את הלשון בגלל שהעירה לו שהוא מובטל


המלך הבא של הדיאטה שלכם: ג'חנון דפי אורז


רץ ברשתהסבתא הזו חשפה שיטה להעלמת השקיות ב-2 דקות!xnews247.com


רץ ברשתמצטיין בטעם, מצטיין בבריאות : זה המנצח הגדול בתחקיר…חדשות 13


רץ ברשתמסכות הפנים הכי שוות שאת חייבת לנסותאת


מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה