יום רביעי, 12 בינואר 2022

מרק עדשים כתומות בריא ומשביע - שר פיטנס - foody

 

הגשה


אופן הכנה

  1. שוטפים את העדשים האדומות. חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות ומגרדים את הגזר על החלק העבה בפומפייה.
  2. בסיר בינוני מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שהוא מתרכך.
  3. מוסיפים את הגזר והשום וממשיכים לטגן עד שהגזר רך בערך 2-3 דקות.
  4. מוסיפים את העדשים הכתומות, המים הרותחים ואת כל התבלינים ומערבבים היטב.
  5. מבשלים על אש בינונית עד שהמרק מסמיך והעדשים רכות. בערך 25 דקות.
  6. מגישים עם עלי הכוסברה ומעט מיץ לימון מעל.
בלוג אוכל של מיכל לוי אלחלל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה