skip to main |
skip to sidebar
מרק בריאות עם עדשים, גריסים וקינואה איילת הירשמן foody
אופן הכנה
- קוצצים דק את השום ואת הכוסברה.
- מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את השום ואת הכוסברה הקצוצה ומחממים מעל להבה בינונית 5 דקות, עד שהשום מתרכך אבל לא מזהיב.
- מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, סוחטים פנימה מיץ מ-1/2 לימון, מוסיפים את הקינואה, גריסי הפנינה, הקוסקוס המלא והעדשים הירוקות.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות על להבה נמוכה, עד שהקינואה, גריסי הפנינה והעדשים מתרככים.
- טועמים ומתבלים לפי הטעם במלח, בכמון ובעוד מיץ לימון.
- טוחנים קלות את המרק בבלנדר מוט, רק כדי שחלקו ייטחן ויסמיך, אבל משאירים גם חלק מהדגנים שלמים.
- מחלקים לקעריות הגשה, מוסיפים עוד כוסברה טרייה מלמעלה ואוכלים מיד.
הערות
- אם אין ציר ירקות, אפשר להחליף בכמות זהה של מים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה