יום שלישי, 1 ביולי 2014

רטוב לפסטה / לזניה

רוטב עגבניות ללזניה ופסטה של השף אבי שליסל

  |  זמן עבודה:   |  מיומנות: קל
 
מאת : 
דירוג גולשים 55
פרטי
המתכון
מצרכים:
1 בצל קטן קצוץ
 
5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
 
5 כפות רסק עגבניות
 
1 כוס מים
 
מלח פלפל
 
5 עלי בזיליקום קצוצים
 
אורגנו
 
2 כפות אבקת מרק טעם עוף
 
שמן זית
 
2 כפיות שום כתוש
 
Powered by Shopeat
אופן הכנה:
מטגנים קלות את הבצל והעגבניות מוסיפים מלח להוצאת הנוזלים מוסיפים את השום מערבבים .
מוסיפים רסק עגבניות אבקת מרק פלפל אורגנו מערבבים ומוסיפים מים 
מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות עד שהעגבניות מתרככות
מוסיפים את הבזיליקום ומתבלים פעם נוספת אם יש צורך.
אפשר לטחון את הרוטב 

המלצה שלי להשאיר את העגבניות כמושהן .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה