יום ראשון, 6 בינואר 2019

פסטה קצ'יו א פפה

פסטה קצ'יו א פפה


רכיבים


חבילת ספגטי (500 גרום)
250 גרם גבינת פקורינו רומנו, מגוררת דק ככל האפשר 
פלפל שחור טרי, גרוס 
4 כפיות שמן זית

הוראות הכנה

מגררים את הגבינה לקערה גדולה, שבה תוכלו גם לערבב אחר כך את כל המרכיבים יחד.
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית, שופכים פנימה את שמן הזית ואת הפלפל השחור. מטגנים כדקה, עד שהפלפל מתחיל לרחוש. מורידים מהאש ומניחים בצד.
במקביל מרתיחים מים מומלחים בסיר ומכינים את הפסטה עד שהיא אל דנטה (בדרך כלל דקה פחות ממה שכתוב על האריזה). חשוב לא לשפוך את כל מי הבישול, תזדקקו לשלוש-ארבע כוסות מהם.
שופכים שלוש כפות מים אל הקערה עם הגבינה ומערבבים עד שמתקבל מרקם קרמי, מוסיפים את הפלפל השחור ואת הפסטה ומערבבים היטב. רוטב הגבינה אמור לעטוף את כל הפסטה, אם אתם מרגישים שיש יותר מדי גושים דבוקים של גבינה הוסיפו עוד מים והמשיכו לערבב.
מגישים עם מעט פלפל שחור טרי וגבינה מגוררת מעל.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה