דג אפוי "א-לה פפילוט" (אפוי במעטפה)
---------------------------------------------
החומרים ל-4 מנות:
4 פילה לברק דג נקי מעצמות, עם עור
קורט מלח
ממרח עשבים:4 כוסות דחוסות בזיליקום
1 כוס דחוסה פטרוזיליה
1 כוס דחוסה נענע
30 גבעולים אורגנו
1/3 כוס טרגון
1/3 כוס שרוויל (או טרגון)
6 שיני שום קלופות
גרידה מ-6 לימונים
3/4 כוס שמן זית
1 פלפל חריף ירוק, ללא גרעינים
50 גרם שקדים מולבנים
1 כפית מלח
1 כף סוכר
4 פילה לברק דג נקי מעצמות, עם עור
קורט מלח
ממרח עשבים:4 כוסות דחוסות בזיליקום
1 כוס דחוסה פטרוזיליה
1 כוס דחוסה נענע
30 גבעולים אורגנו
1/3 כוס טרגון
1/3 כוס שרוויל (או טרגון)
6 שיני שום קלופות
גרידה מ-6 לימונים
3/4 כוס שמן זית
1 פלפל חריף ירוק, ללא גרעינים
50 גרם שקדים מולבנים
1 כפית מלח
1 כף סוכר
אופן ההכנה:
1. הממרח: מעבדים את כל החומרים במעבד מזון, עד לקבלת משחה חלקה.
2. הדג: מחממים את התנור ל-200 מעלות. משמנים נייר אפייה משני צדדיו ומניחים מעליו נייר כסף גדול.
3. מניחים את הדג על נייר הכסף, מתבלים במלח ומורחים כף מהממרח על צד ללא העור.
4. מקפלים את נייר הכסף ואת נייר האפייה, ואופים 11 דקות. מגישים בתוך נייר הכסף לכל סועד
1. הממרח: מעבדים את כל החומרים במעבד מזון, עד לקבלת משחה חלקה.
2. הדג: מחממים את התנור ל-200 מעלות. משמנים נייר אפייה משני צדדיו ומניחים מעליו נייר כסף גדול.
3. מניחים את הדג על נייר הכסף, מתבלים במלח ומורחים כף מהממרח על צד ללא העור.
4. מקפלים את נייר הכסף ואת נייר האפייה, ואופים 11 דקות. מגישים בתוך נייר הכסף לכל סועד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה