skip to main |
skip to sidebar
סלט קינואה מהיר חמוציות אגוזים
- 1 כוס קינואה
- 2 כוסות מים
- 1 כפית מלח דק
- 1/2 כפית פלפל שחור טחון
- 1 כף שמן זית
- 1 בצל סגול בינוני - מעדיפה בצל ירוק
- 3 כפות נענע
- 3 כפות פטרוזיליה
- 3 כפות כוסברה
- 1/2 כוס חמוציות מיובשות
- 8 אגוזי מלך בינוניים - אני קולה במחבת עם קצת סוכר חום
- 2 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל, עשבי התיבול והאגוזים.
- בוחשים בסיר קטן את הקינואה עם המים, המלח, הפלפל השחור והשמן. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות - עדיף 20 דקות על אש נמוכה עד שהקינואה מוכנה. מצננים.
- מוסיפים את הבצל ועשבי התיבול, החמוציות והאגוזים.
- מערבבים הכל ביחד וסוחטים מעל מיץ הלימון. מומלץ לאכול קר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה