הבהרות לגבי המתכון:
1.להקציף את הביצים היטב עד קבלת קצף לבן ואוורירי. לפחות חמש דקות במיקסר.
2.השתמשתי בגבינה ללא נוזלים וככה לא צריך בלילה לרוקן את הנוזלים.
3.קרם גבינה הכוונה לא לגבינה רגילה אלא לגבינה שהיא רכה אבל ללא נוזלים כמעט.
4.השתמשתי בתבנית 24
מה צריך בשביל עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן?
5 ביצים
1כוס סוכר
2 סוכר וניל
500 גרם גבינה 5%
1 200 ג' קרם גבינת שמנת בטעם טבעי 5% – גבינה לבנה שהיא יותר יציבה מגבינה לבנה רגילה.
1אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס קורנפלור
לציפוי העוגה:
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר
איך מכינים עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן?
מקציפים את הביצים עם הסוכר עם הסוכר וניל עד קבלת קצף יציב ותפוח.
מוסיפים את הגבינות ומערבלים עוד קצת.
מוסיפים את האינטנט פודינג והקורנפלור ומערבבים הכל ביחד.
אני השתמשתי בתבנית 24
משמנים את התבנית ויוצקים את הבלילה לתבנית.
עם כפית משטחים את השכבה העליונה של העוגה שתהיה אחידה.
בתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות אופים כשעה עד שעה ורבע.
בודקים עם קיסר ומוציאים את העוגה מהתנור להתקרר.
לאחר שהעוגה התקררה, מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר ומצפים את העוגה.
העוגה הכי קלה והכי טעימה
יום שבת, 6 באפריל 2019
עוגת גבינה אפויה ללא גלוטן
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה