מתכוןסינייה חציל של השף עדי אבו
מתכון מנצח לסינייה טבעונית עם חצילים, טחינה ועגבניות
צילום: יעל אילן
עדי אבו, שף אורח
09.01.2017
דרגת קושי: קל
דירוג גולשים 5.0151
רכיבים
1 חציל בלאדי קלוי וקלוף
עגבניה
שן שום כתושה
כף עלי זעתר קצוצים
טחינה
שמן, מלח פלפל
חופן צנוברים קלויים
הרשמה מהירה לניוזלטר
נראה טעים? קבלו עוד רעיונות בישול בדיוור יומי
הוראות הכנה
מגרדים את העגבניה גס בפומפיה ומערבבים עם השום, הזעתר וכף שמן. מתבלים במלח ובפלפל.
בצלחת חסינת חום שמים את תערובת העגבניה ומניחים מעל את בשר החציל הקלוי.
מכניסים לחמש דקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס.
מוציאים מהתנור, מכסים בטחינה ומחזירים לתנור לדקותיים נוספות.
מפזרים מעל צנוברים, פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה