יום שבת, 6 באפריל 2019

סינייה טחינה חציל צנוברים

מתכוןסינייה חציל של השף עדי אבו

מתכון מנצח לסינייה טבעונית עם חצילים, טחינה ועגבניות
צילום: יעל אילן

עדי אבו, שף אורח

09.01.2017


 דרגת קושי: קל


דירוג גולשים     5.0151

רכיבים

1 חציל בלאדי קלוי וקלוף


עגבניה


שן שום כתושה


כף עלי זעתר קצוצים


טחינה


שמן, מלח פלפל


חופן צנוברים קלויים


הרשמה מהירה לניוזלטר

נראה טעים? קבלו עוד רעיונות בישול בדיוור יומי

הרשמה בקליק

הוראות הכנה

מגרדים את העגבניה גס בפומפיה ומערבבים עם השום, הזעתר וכף שמן. מתבלים במלח ובפלפל.
בצלחת חסינת חום שמים את תערובת העגבניה ומניחים מעל את בשר החציל הקלוי.
מכניסים לחמש דקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס.
מוציאים מהתנור, מכסים בטחינה ומחזירים לתנור לדקותיים נוספות.
מפזרים מעל צנוברים, פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה